top of page

Povestea website-ului pietonshoes.ro

Actualizată în: 23 feb. 2021

V-aţi fi gândit că un băiat de 17 ani, elev, pasionat de încălţăminte, ar fi putut crea un magazin online care să îi genereze o sursă de venit şi expunere firmei in mediul online? Ei bine, aceasta este povestea pietonshoes.ro

Salutare! Mă numesc Cristian, iar prin rândurile de mai jos și articolele care urmează îți voi prezenta, pe scurt, mica istorie a acestui website și a firmei Pieton: cum a evoluat, cum sunt făcuţi pantofii cu care te încalţi zilnic, care sunt tipurile de piele utilizate de noi, precum şi video-uri explicative în acest sens.


Un puşti cu iniţiativă


La începutul anului 2019 m-am decis ca după 14 ani de la înfiinţarea SC PIETON SRL de către părinții mei, să ofer o expunere mai mare firmei şi să am o interacţionare mai directă cu clienţii, deschizând un website.Mereu îi vedeam trezindu-se la ora 5:00 şi culcându-se cel mai adesea dupa ora 22:00 (să mai zică cineva că "patronii" se folosesc de angajaţi ca să câştige bani uşor, nefăcând mari eforturi). De dimineaţă îi vedeam cum mergeau în "atelier" planificând producţia pentru ziua respectivă şi stând adesea cot la cot cu angajaţii ca să iasă pantofi de cea mai bună calitate.Să revenim la mine. La vremea aceea mă întrebam cum mi-aș putea ajuta părinţii astfel încât să le pot uşura treaba, să le fac mai vizibilă firma şi totodată să îmi creez și mie o sursă de venit. Având cunoştinţe în IT m-am hotărât să creez un magazin online al firmei. Dar cum? Iniţial sunasem la câteva firme care se ocupă cu acest lucru, însă acestea îmi cereau nişte sume cu mult peste bugetul meu, iar din orgoliu n-am vrut să cer bani părinţilor. Aşa că... mi-am pus mintea la bătaie! Am cumpărat un domeniu, o găzduire, de unde au urmat multe ore de "surfing" pe internet să mă documentez cum să fac un website calitativ, atractiv şi mai mult, legal!În impasDupă aproximativ 2-3 luni website-ul era gata în varianta beta. Toate lucrurile erau puse la punct, iar eu pregătit de vânzări. Trece o săptămână, trece o luna, două, însă nu primisem nicio comandă. Dezamăgit şi totodată ocupat cu învăţatul pentru şcoală (eram în clasa a 12-a acum şi se apropia examenul de bacalureat), am renunțat pentru un timp, ca mai apoi să primesc o comandă de 7 perechi de pantofi eleganţi pentru bărbaţi. Dintr-odată mi s-a înseninat ziua, am prins curaj şi am participat la numeroase webinarii despre marketing, am citit articole privind acest lucru şi... nu trecea o zi în care să nu mă documentez.

Traficul de pe website creştea şi mă bucuram de mai multe comenzi, iar profitul obţinut de pe urma vânzării se întorcea în website (campanii de marketing, poze calitative).Aceasta este istoria website-ului Pieton până în momentul de faţă. Dacă vă plac astfel de articole şi vreţi să apară cât mai multe vă invit să lăsaţi o recenzie şi un follow pe platformele noastre de socializare.

Facebook

Instagram
Între timp am încărcat noile modele de ghete pentru acest sezon, iar livrarea este gratuită!

Ghete de damă#pietonshoes #poveste #ghete #reduceri #pantofi #incaltamintedama #incaltamintebarbati #ghetedama #ghetebarbati451 afișări0 comentarii
bottom of page