top of page

Mens Boots

Livrare

Livrarea se realizează în 48-72 ore lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către PIETON ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Curier, după confirmarea comenzii.

 

Livrările se fac doar în zilele lucrătoare de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

În momentul livrării de către noi a Comenzii către Curier veți primi o înștiințare în acest sens prin e-mail sau sms la adresa, respectiv numărul de telefon furnizate. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

Livrare &

Retur

Retur

Indiferent dacă ați făcut achiziția că persoană fizică sau în contul unei firme (persoană juridică), beneficiați de dreptul de retur în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumpărat pe site-ul www.pietonshoes.ro.

Dreptul de retur în termen de 30 zile nu afectează dreptul legal de retragere în termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Magazinul nostru oferă o perioadă de 14 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.

 

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveți la dispoziție formularul de mai jos sau ne puteți transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Termenul de soluționare a returului este de 14 zile de la dată recepționării produsului de către PIETON.

Formular de retur
Motivul returnării

Mesajul a fost trimis!

bottom of page